Werkwijze

Het aanleveren van RVS maatwerk vereist specialistische kennis. Het slagen ervan staat of valt met een goede voorbereiding, daarom gaat RVS Perfect bij het ontwikkelen van uw product als volgt te werk.

1.) Inventarisatie van uw wensen en ideeën.
Allereerst is het van belang dat we achterhalen of u al een gericht idee heeft over het ontwerp van uw product. Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen wij bekijken wat de mogelijkheden zijn. Hoe moet het product eruit zien? Aan welke eisen moet het voldoen?

2.) Inmeten
Ieder product is uniek en dient in de meeste gevallen op maat gemaakt te worden. Inmeten behoort daarom tot één van de belangrijkste handelingen tijdens het ontwikkelingsproces. Hiervoor maken wij gebruik van een 3D meettoestel, zodat de radiussen tot op de mm nauwkeurig worden ingemeten.

3.) Offerte op maat
Nadat het ontwerp van uw product in kaart is gebracht en de afmetingen bekend zijn wordt er een offerte voor u opgemaakt. De offerte bestaat naast het financiële plaatje ook uit een bouwkundige tekening van het product. RVS Perfect streeft ernaar een kwalitatief hoog product neer te zetten en werkt daarom met een 3D tekenprogramma.

4.) Uitvoering & montage
Bij akkoord van de offerte zal u een 3D-tekning ontvangen. Nadat alle voorbereidingen zijn gepleegd, kunnen we aan de slag. RVS Perfect werkt samen met betrouwbare leveranciers en zorgt ervoor dat u product wordt gerealiseerd binnen de afgesproken tijd. Afhankelijk van het soort product en uw wensen kunnen wij het ter plaatse voor u monteren.

5.) Evaluatie
Als er nog vragen of opmerkingecn zijn, horen wij het uiteraard graag.

Contact

RVS Perfect
Buitenweistraat 4
3372 BC  Hardinxveld - Giessendam

Telefoon +31 (0)184 633 058
Email info@rvsperfect.nl

Stel een vraag

Versturen
Privacyverklaring