Werken bij RVS Perfect

In onze werkplaats is altijd wel wat te doen! Naast vaste functies hebben wij op dit moment een bijbaan beschikbaar voor iemand die interesse heeft in de techniek. Dit is flexibel in te delen, doordeweeks na schooltijd en/of in de vakanties. Bel of mail ons voor meer informatie!

Daarnaast hebben wij een functie vacant voor een parttime medewerker voor het polijsten van onderdelen. Dit is een functie die te combineren zou kunnen zijn met een andere baan of eventueel voor een pensioengerechtigd persoon. De voorkeur gaat naar 3 a 4 ochtenden per week. Dit kan wisselen per week en hierin ben je vrij om je voorkeuren aan te geven. Ervaring is niet vereist, maar kwaliteit staat voorop. Wat betekent dat we iemand met een kritisch oog voor detail zoeken! De onderdelen en lasnaden moeten super-hoogglans de deur uit. Faciliteiten en werkmiddelen om functioneel, schoon en efficiënt te kunnen werken zijn aanwezig.

Allround metaalbewerker RVS

Ons team bestaat uit allround metaalbewerkers gespecialiseerd in de bewerking van kwalitatief hoog RVS. Daarbij heeft iedereen zijn eigen specialisme. Op dit moment is er geen fulltime vacature beschikbaar voor een extra metaalbewerker, maar we groeien hard.  Zoek je een baan binnen ons vakgebied lees dan snel verder naar onderstaand functieprofiel.

Functie omschrijving 

In onze werkplaats vervaardigen we producten van A tot Z. Je bouwt vanaf een 3D tekening je product op aan je eigen spantafel. Het gaat veelal om railingwerk of RVS onderdelen voor de jachtbouw of interieurbouw. Voor het opbouwen van je producten kan het zijn dat je de kantbank, wals of draaibank nodig hebt. Diverse collega’s zijn hierin gespecialiseerd. Samenwerken is dus een key. Veel producten worden na het vervaardigen nagepolijst in een speciale ruimte. De lasnaden worden weggepoetst en het product wordt afgewerkt tot hoogglans-kwaliteit.

Met regelmaat wordt er op locatie gemonteerd. Dit is geen vereiste in je functie. Afhankelijk van iemand zijn kennis, vaardigheden en wensen kan het voorkomen dat je mee op locatie werkt.

Functie eisen

We hebben eigenlijk maar één vereiste! Dat is dat je een achtergrond in de metaaltechniek hebt en dat je bewust kiest voor het bewerken van hoogwaardige producten. RVS is een graag gewild product om mee te werken, maar we verwachten dan ook 100% kwaliteit. De ambitie om een hoog-kwalitatief product te maken waarbij je voor 100% kwaliteit gaat is echt nodig! We zijn dus streng . Daarentegen hebben we een schone werkplaats vol met de juiste gereedschappen en machines om dit te bewerkstelligen.

Extra ervaring met TIG-lassen, walsen, kanten, draaiwerk of lasersnijden is meer dan welkom.

Interesse in deze functie?
Herken je jezelf hierin of is dit de richting die je graag verder op wil: mail, bel of solliciteer! We beloven niets, maar wie weet kruisen onze paden elkaar op een later tijdstip!

solliciteren

Contact

RVS Perfect
Buitenweistraat 4
3372 BC  Hardinxveld - Giessendam

Telefoon +31 (0)184 633 058
Email info@rvsperfect.nl

Stel een vraag

Privacyverklaring